Καλωσήρθατε στον δικτυακό μας τόπο!


Skiasis

Η Εταιρεία Skiasis Protection δραστηριοποιείται σε εξειδικευμένες εφαρμογές σύγχρονων υλικών, που προσφέρουν ισχυρή προστασία, φωτοθερμική άνεση και απίστευτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε χώρο που υπάρχουν τζάμια.

Οι συνεργασίες μας με τα καλύτερα και πιο πρωτοποριακά εργοστάσια της Ευρώπης στο χώρο της εσωτερικής σκίασης, εγγυάται αμέτρητες επιλογές και προτάσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορέσετε να κάνετε το πρώτο και σημαντικό βήμα για την επιλογή που σας ταιριάζει.

Μια τεράστια ποικιλία συστημάτων σκίασης, που αποτελούνται από κλασικά, μοντέρνα, φυσικά ή αρχιτεκτονικά υλικά, με διάφορα είδη μηχανισμών ανάρτησης, θα βρει κανείς στην έκθεσή μας.

Εκτός από την παροχή λύσεων που σχετίζεται με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της ηλιακής ακτινοβολίας, στη φιλοσοφία της Skiasis Protection περιλαμβάνεται η ταυτόχρονη αισθητική αναβάθμιση των χώρων που μας περιβάλλουν.

 

Η Skiasis Protection & τα μηνύματα των καιρών


Skiasis

Oι καιροί άλλαξαν. Η οικονομική δυσχέρεια αφ΄ενός και το μεγάλο κόστος της ενέργειας αφ΄ετέρου, μας αφυπνίζουν για νέες λύσεις.

H Skiasis Protection διαμόρφωσε εξ΄αρχής ένα χώρο, με την υπογραφή του χαρισματικού αρχιτέκτονα Γιώργου Χριστούλα, που εκτός από τον βασικό παράγοντα εξυπηρέτησης των πελατών (εύκολη πρόσβαση, άνετο parking) διαθέτει εγκαταστάσεις και υποδομές που παρέχουν άριστη λειτουργικότητα και αναδεικνύουν με τρόπο εντυπωσιακό, την πολλαπλή χρησιμότητα των προϊόντων, που προβάλλονται όχι μόνο για να τα βλέπει κανείς, αλλά και να αισθάνεται άμεσα τα ευεργετικά αποτελέσματα της χρήσης τους.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που επιζητούν το κάτι παραπάνω σε καινοτομίες και design, με πληθώρα εφαρμογών σε μεμβράνες και συστήματα σκίασης.

Μία επίσκεψη στους χώρους της Skiasis Protection, θα σας επιβεβαιώσει ότι εδώ θα βρείτε την ιδανική πρόταση για τον επαγγελματικό και οικιακό σας χώρο.

 

Γνωρίστε τα προϊόντα μας


Οριζόντιες περσίδες Κατακόρυφες περσίδες Ρολλοκουρτίνες

Bamboo-Ξύλινα

Μηχανισμοί

Αυτοματισμοί

Προηγούμενη Σελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας Κορυφή