Η φιλοσοφία μας


Στάθης Καματερός - Skiasis

Ιδρυτής της Skiasis Protection και ως σήμερα υπεύθυνος για την λειτουργία της είναι ο Στάθης Καματερός. Η ενασχόλησή του με το αντικείμενο χρονολογείται από το 2001. Πρώτος διδάξας υπήρξε ο επιστήθιος φίλος του Νίκος Γρίβας.

Η δια βίου ανάγκη περαιτέρω αναζήτησης, για το πώς ν΄απλοποιήσουμε τη ζωή μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά της, καθοδηγούσε διαρκώς την ερευνητική του διάθεση και προσπάθεια. Η διαπίστωση ότι παγιδευμένοι στο καταναλωτικό μοντέλο, χωρίς να το πολύ- συνειδητοποιούμε, καταβροχθίζουμε ότι μας προσφέρεται, από τροφές, αγαθά και γήινους πόρους, τον οδήγησε σε μια προσωπική επανεξέταση και τελικά σε μια ριζική επαγγελματική αλλαγή.

Εστιάστηκε σε προϊόντα και υπηρεσίες που δεν υπηρετούν απλώς την όποια ανάγκη μας αδιαφορώντας για τις μακροπρόθεσμα αρνητικές συνέπειες, αλλά μελέτησε τρόπους μέσω των οποίων εξυπηρετώντας τις ανάγκες του δικού μας μικρόκοσμου, λειτουργούμε ευεργετικά και πάντως δεν αδιαφορούμε για τον κόσμο που μας περιβάλλει και τα εφόδια που μας είναι απαραίτητα για την μελλοντική μας επιβίωση.

Η ενέργεια υπάρχει σε αφθονία γύρω μας είναι πολύτιμη και την χρειαζόμαστε. Απλά πρέπει κάποτε να την διαχειριστούμε σωστά, ωφέλιμα και έξυπνα.

Η Skiasis Protection που άρχισε να λειτουργεί από το 2002 δεν είναι παρά το επιχειρηματικό – επαγγελματικό σχήμα, όλης αυτής της προσπάθειας που αποσκοπεί να διαχειριστεί να ελέγξει και ν΄αντιμετωπίσει με περιβαλλοντική σοφία, την μεγαλύτερη δωρεάν προσφερόμενη ενέργεια στον πλανήτη μας (ηλιακή) προς όφελός μας και προς όφελος του ευρύτερου περιβάλλοντός μας.

Προηγούμενη Σελίδα Προσθήκη στα Αγαπημένα Εκτύπωση Σελίδας Κορυφή